Contacteer ons

Email

Info@Smartcuddle.com

Telefoonnummer

+32(0) 485 63 70 82

Klantenservice

Retour

1. Aanmelden

2. Inpakken

3. Versturen

4. Terugbetaling

Selecteer binnen 50 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen de items die je wilt retourneren of ruilen en kies de gewenste retour methode.

Pak je items in en plak het retouretiket op het pakket. Vergeet niet om het oude verzendetiket te verwijderen.

 

 

Breng je item naar het postkantoor of laat je pakket ophalen door gebruik te maken van de ophaalservice.

Na maximaal 15 werkdagen ontvang je een mail met verdere informatie over je terugbetaling of track & trace van je ruiling.

FAQ

Hoe werkt de Smartcuddle-app om verloren knuffels terug te vinden?

De Smartcuddle-app maakt gebruik van geavanceerde locatietechnologieën zoals GPS en Bluetooth om verloren knuffels terug te vinden. Zodra de knuffel buiten het bereik komt, kun je de app gebruiken om de laatst bekende locatie te zien. Als de knuffel binnen het Bluetooth-bereik is, kun je een signaal activeren om hem te lokaliseren. Deze functies bieden gemoedsrust en helpen je om je knuffel snel terug te vinden.

Worden er garanties of retouren aangeboden?

Ja, Smartcuddle biedt een retourperiode van 50 dagen waarbij je de producten kosteloos kunt retourneren. We ondersteunen diverse retourmogelijkheden, waaronder B-post pakketpunten, UPS pick-service en UPS toegangspunten. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over retourneren.

Welke mobiele apparaten ondersteunen de Smartcuddle-app?

De Smartcuddle-app is compatibel met een breed scala aan mobiele apparaten, waaronder smartphones en tablets die draaien op zowel iOS als Android besturingssystemen. Dit omvat populaire merken zoals iPhone en Samsung.

Zijn de Smartcuddle-beren wasbaar?

Ja, de Smartcuddle-beren zijn wasbaar. De knuffels zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. De chip kunnen worden verwijderd via een handige rits. Ook kan de klittenband er gemakkelijk vanaf worden gehaald. Zo kunnen de knuffels veilig gewassen worden zonder dat de functionaliteit wordt beschadigen.