Smartbear Blue

 78,65

De beren van Smartcuddle zijn uitgerust met een geïntegreerde chip en gekoppeld aan een app die  gemoedsrust biedt. Dankzij de verbinding met de app kun je de knuffel altijd lokaliseren wanneer hij zoekraakt. Met een combinatie van interactieve knuffelbaarheid en handige technologie zorgt deze beer voor een geruststellende ervaring, zowel voor kinderen als ouders.

Categorie:

Smartcuddle blauwe Beer: Jouw Intelligent Knuffelmaatje

*Ontworpen voor interactief plezier en gemoedsrust*

De teddyberen van Smartcuddle zijn meer dan alleen knuffels; het zijn intelligente metgezellen die zijn ontworpen om zowel plezier als gemoedsrust voor ouders te bieden. Hier zijn enkele kenmerken die deze knuffels uniek maken:

1. Pluchen Stof van Topkwaliteit

De knuffel is vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde pluchen stof, waardoor hij uiterst zacht en duurzaam is. De hoge kwaliteit zorgt voor een knuffelervaring die net zo aangenaam is als zijn slimme functies.

2. Verwijderbare Chip voor Gemakkelijk Wassen

Aan de achterkant van de knuffel bevindt zich een handige rits waarmee je eenvoudig de ingebouwde chip kunt verwijderen. Dit maakt het mogelijk de knuffel te wassen zonder afbreuk te doen aan zijn intelligente functionaliteit. Houd de beer altijd fris en schoon voor eindeloos knuffelplezier.

3. Smartcuddle App voor Interactieve Functies

Je kunt de "Smartcuddle-app" gratis downloaden op elk gewenst apparaat, beschikbaar in zowel de App Store als de Play Store. Koppel het met de knuffel voor een uitgebreide set functies. Naast het lokaliseren van de knuffel biedt de app de mogelijkheid om gepersonaliseerde spraakberichten op te nemen. Verrijk de knuffelervaring met een bibliotheek vol interactieve verhalen en kalmerende slaapliedjes.

4. garantie en retourbeleid

Mocht de knuffel niet aan de verwachtingen voldoen, profiteer dan van onze garantie. Binnen 50 dagen kun je de knuffel kosteloos retourneren voor een probleemloze ervaring. Op het menu "contact" vind het u hele proces van het retourbeleid en de verschillende retourmogelijkheden terug.

Kortom, Smartcuddle's bruine beer combineert knuffelbaarheid met intelligentie, waardoor het een onmisbaar maatje wordt voor zowel kinderen als ouders.

5. garantie en retourbeleid

Mocht de knuffel niet aan de verwachtingen voldoen, profiteer dan van onze garantie. Binnen 50 dagen kun je de knuffel kosteloos retourneren voor een probleemloze ervaring. Op het menu “contact” vind het u hele proces van het retourbeleid en de verschillende retourmogelijkheden terug.

Kortom, Smartcuddle’s knuffelberen combineren knuffelbaarheid met intelligentie, waardoor ze een onmisbaar maatje wordt voor zowel kinderen als ouders.

Extra informatie

Gewicht 0,4 kg
Afmetingen 15 × 18 × 29,97 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smartbear Blue” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *